Zoneterapi stress

ZONETERAPI MOD STRESS

ZONETERAPI VED STRESS OG OVERBELASTNING

Zoneterapi og stress

  • Er du brændt ud og træt?
  • Trænger til ro i kroppen?
  • Trænger din krop til ekstra omsorg og støtte?

Stress er overbelastning

Det fortæller det hele. Vi har øvet rovdrift på sjæl og krop og ikke lyttet til de tegn,  der er kommet. Kroppen vil til sidst sige fra. Tror du, at du er uundværlige og skal fikse alting?.
Men du kan ikke blive ved, at yde når kroppen kører på den sidste reserve. Det kan i værste fald ende med en psykisk og fysisk kollaps. Din krop er brændt ud og det kan tage lang tid at komme til kræfter igen.

HVEM OPSØGER EN ZONETERAPEUT MOD STRESS

Med zoneterapi vil jeg fokusere på, at aktivere det parasympatiske nervesystem

At nedbringe niveauet af stress hormoner og bringe din krop til afslapning.
Tager udgangspunkt i dine problemstillinger og dig. Vi er ikke ens og har, hver især vores rygsæk/historie og måden at tackle udfordringer på.

  1. Vil arbejde meget roligt og med langsomme strøg/bevægelser. Dit nervesystem skal beroliges, så kroppen ka slappe af og modtage terapien.
  2. Vil have fokus på at styrke immunforsvaret og skabe energi og flow i kroppen.
  3. Vil finde de organer der er i ubalance og få løsnet op for stagnationer.

Når dit nervesystem er svækket går det ud over hormonsystemet og immunforsvaret. De tre organ systemer, arbejder tæt sammen og en fejlfunktion i det ene system, vil skabe problemer i de to andre systemer.

stress og zoneterapiJeg har positive resultater med stress og zoneterapi. De kvinder der er behandlet, har alle oplevet ro, overskud og øget flow i kroppen efter en behandlingsrække på 6 gange, og har sammensat ” Ro på Nervesystemet” til dig der har brug for ekstra tid og omsorg.

Behandlingen er alt det kroppen behøver, når den er skudt i grus og  har brug for ekstra støtte og kærlighed. Sammensætningen af blid zoneterapi massage og acces bars er suverænt.

Zoneterapi kan ligeledes bruges forebyggende. Du får boostet dit immunforsvar og får slappet. Du får stimuleret vigtige punkter under fødderne, der repræsenterer din krop og organer.

MIN BEHANDLING

Første behandling starter med en samtale, hvor der tages udgangspunkt i din problematik og tilrettelægger en behandling ud fra dette. I min behandling indgår zoneterapi, bindevævsmassage, kinesiologi, akupressur, ALT. og kostvejledning. De fleste oplever følelse af velvære og en bedring, allerede efter første behandling.

Men der kan også komme forskellige kortvarige udrensningsreaktioner. Det kan f.eks. være øget vandladning, opblussen af gamle sygdomssymptomer og ændret fordøjelsesmønster. Dette skal ses som en positiv reaktion på, at der sker en udrensning og dermed en bedring af kroppens tilstand. Behandlingen kan dog sagtens have virket, selvom man ikke oplever disse reaktioner. Behandlingen varer 50-90 minutter.

FOR TIDSBESTILLING OG SPØRGSMÅL TLF. 23 49 51 61

Marie Juel – Klinik Rosendalen – Rosendalsgade 8, 2100 København Ø

Har du lyst til at bestille en tid?
Book her
  Klinik Rosendalen, Rosendalsgade 8, 2100 København Ø
  23 49 51 61

Sitemap

  sillemariejuel@hotmail.com