Rudolph Care

RUDOLPH CARE SIGNATURE BEHANDLINGER

logo

Facial care

En holistisk 90 minutters Rudolph ansigtsbehandling som sætter nærvær og sanselighed i fokus. Der arbejdes med teknikker fra zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi og bindevævsmassage og der arbejdes i dybden med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen, mens at blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles.

Du vil opleve et ansigtsløft med pause for tankestrømme. Rudolph Care økologiske og naturlige olier og cremer vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, fugtighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst.

Kombinationen af ingrediensernes høje kvalitet og den enkelte, men effektive teknik vil give kunderne en oplevelse af øjeblikkelig virkning, som kan mærkes også på længere sigt. Kunden vil føle sig afstresset og revitaliseret med fornyet energi og et opfrisket, smilende ansigt og sind.​

rudolphcare-facial-e1409063953353

MAMMA CARE - GRAVIDITETSMASSAGE

En sanselig og nærværende 90 minutters graviditetsmassage eller efterfødselsbehandling, hvor kroppen og sindet stimuleres. Behandlingen er skræddersyet til gravide og udviklet i tæt samarbejde med en jordemoder og fysioterapeut for at afdække og imødekomme de særlige behov kroppen har under en graviditet. Vi arbejder med lymfedrænage, reflexologi og skønne massageteknikker, som afspænder og afstresser kroppen.

Blide og milde strygninger sætter gang i  oxytocin, som styrker  omsorg og nærvær i moderens krop og sind.  certificerede økologiske og naturlige olier og cremer – helt fri for skadelig kemi – vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, blødhed og fasthed. Graviditetsmassage lader sanserne forkæle med milde duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melonblomst.

Obs! Behandlingen gives fra 12. uge og helt til du er højgravid, eller gået over tid. Du ligger på en special gravid-pude, så det er muligt at ligge godt og slappe af.

Behandlingen kan også tilrettelægges til kvinder der ikke er gravide men som ønsker en 1 1/2 times  dejlig lang graviditetsmassage i Rudolph Care produkter.

Har du lyst til at bestille en tid?
Book her
  Klinik Rosendalen, Rosendalsgade 8, 2100 København Ø
  23 49 51 61

Sitemap

  sillemariejuel@hotmail.com