A.L.T.

ALT massage

ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK - FACELIFT BY HEALING HANDS

Alt massage er en blid og behagelig ansigtsmassage- terapi, hvis formål er at give en mere levende og smuk udstråling i ansigtet.

Massagen virker ved at stimulere og afspænde huden, musklerne og det omkringliggende bindevæv. Ved at genskabe elasticiteten i vævet bliver ansigtet naturligt løftet. huden får mere farve og ser sundere og friskere ud.

Krop, tanke og følelser hænger sammen. Musklerne i vores ansigt viser vores følelsesudtryk inden vi selv når at registrere det. Behandlingen kan derfor også bruges til psykisk velvære ved at slippe gamle spændinger igennem den blide afspænding.

Alt massage kan have gavnlig virkning ved kæbespændinger, tics, hovedpine, hals og nakkeproblemer.

Der arbejdes på 97 muskler og derfor anbefales der seks behandlinger for at gennemgå hele ansigtet samt halsen. Jeg kommer ind på kost og kroppens almene tilstand.

Ved at arbejde på ansigtes zoner og aku punkter påvirkes resten af kroppen positivt.

Efter en times afslappende, behagelig og blid ALT massage, vil du opleve, hvor effektiv ALT massagen kan være. Du kan se resultatet i ansigtet og føle velbehaget i resten af kroppen. “Processen fortsætter i dybden og vil omfatte alle 97 muskler i ansigtet, hårbunden, nakken, halsen og den øverste del af skuldrene.”

Uddannet ALT terapeut på Stanley Rosenberg institut,1992.

ALT massage giver:

Et Harmonisk ansigtsudtryk

Bedre bid-funktion

Du ser gladere og frisker ud

Følelse af lethed

God og sund kulør

Et naturligt åbent ansigt

Større øjne og læber

Har du lyst til at bestille en tid
Book tid
  Klinik Rosendalen, Rosendalsgade 8, 2100 København Ø
  23 49 51 61

Sitemap

  sillemariejuel@hotmail.com